I helgen har det varit 1:a advent och då firar man Kattens Dag, varje år. Ville och jag har varit tillsammans med några andra medlemmar från Norrskenskatten, på Djurmagasinet i Luleå. Vi har visat upp våra katter och spridit information om kattklubben och dess verksamhet. Allt i syfte att höja kattens status. Jätteroligt att få möjlighet att "prata katt" med så många människor och få så många fina kommentarer om våra katter och alla andras katter. Här tror jag att det inte saknades "hög kattstatus"!!!!

Här är bilder på några av de katter som medverkade i Luleå.

Ragdollflickan Freja var här med matte Anki Ö


Hungriga Rexflickan Zeta


Zeta var här tillsammans med matte Inger B


Main Coon, en liten pojke vid namn Buster och nästan 6 månader gammal. Trivs jättebra på sin nya bädd som matte Margot Å inhandlade denna dag.


Min Ville, ja han var bara sååååå kelsjuk och ville bli kliad och klappad på hela tiden, då han inte låg och sov i sin igloo. Han kunde nog koppla bort ansvaret för alla sina barn där hemma!?

Han trivdes hur bra som helst och hade ingen stor lust att åka hem igen. Det är så roligt att vara ute och visa honom när han ser ut att bara gilla läget!!!!!

Men väl hemma igen, så det första han gjorde var att gå till bolådorna och kolla att alla fanns där och mådde bra.... Också en kul nottering på ett beteende....

/Greta