Ja, nu har Torsten bott två veckor hos oss och jag kan säga att det är allt annat än tråkigt. Han är en mästare på bus och på att charma alla. Och villken tur att jag kunde vara ledig från jobbet hela första veckan!! Jag har varit så trött, sovit lite alltså, för han trodde att natten var till för lek. Men med lite träning så sover han nu också största delen av natten... på min arm, med sina ben under min haka och morrhåren i min näsa. Mysigt eller hur!?

Trådgardiner är kul, speciellt när det är 30 grader kallt ute och torr luft. Allt blir så elektriskt och fastnar i pälsen. Han och Cajsa har blivit goda lekkamrater, men Elsa är lite mer reserverad och tycker nog att han är lite "jobbig". Nog så mycket bus ibland och då säger hon till. Och lyssnar gör de, och lägger sig ner stilla och vilar.

I dag var det dags för veckans invägning. Vågen visar prick 2300 gram! Kan nog bli en stor kille med tiden.

Cajsa accepterade att vara med på bild i dag. Det hör inte till vanligheten minsann!!

Elsa däremot, tyckte att bolådan var en trygg plats. Jag hoppas att det inte dröjer så länge innan den kommmer till sin rätta användning.

Jag har anmält Torsten till utställningen i Umeå som är i mitten på april. Jag tror att han kommer att gilla det. Han är en sådan cool kille. Tycker om att vara i famnen och spinner sååå högt.

Varma hälsningar i vinterkylan från oss på Sotarhusen´s. / Greta