Nu har en vecka till passerat i Olivia & Olinas liv. Fem veckor är de i dag.  Fort går det framåt. Nu dricks det vatten, de äter mat och använder toalådorna nästan prickfritt. Och så klart blir det någon slurk hos mamma också.....

Lite konstigt känns det .... att inte få se och uppleva allt det deras fodervärd berättar för mig. Men jag njuter varje sekund jag får vara med dem.

Orsaken till mitt besök i dag var främst veckofotograferingen. Men passar samtidigt på att väga mamma Lova för att hålla koll så hon inte tappar i vikt. Och storasyster Svea blir allt  lite putt om inte hon också får vikten kollad..... så då får hon också hänga i korgen på fiskvågen......

Lite svårt är det att fotografera på ett annat ställe än där man är van och det visar mina bilder i dag. Får tänka lite annorlunda nästa vecka. Kanske blir de bättre då.

Olivia i dag, fem veckor.....


Olivia hade inte så stor lust att visa sig annat än framifrån eller så med baken mot kameran. Tycker hon får godkänt ändå......

Olina idag, fem veckor.....


Olina var lite mera sammarbetsvillig...... och ville visa upp sig från alla sidor......

Svettig blev jag allt och mång foton blev det. Men bara några som jag, fotografen godkände......

Ha det gott alla. Nu laddar jag för nästa veckas svettattack  :-P

/Greta