I morgon börjar min semester som ska vara i fyra veckor. Jag tjuvstartade med ledigt från i torsdags. Åkte till Stockholm och konsert i Globen. Tom Petty och the Heartbreakers. Villken spelning och villken publik!!! Värt varenda minut och krona. Dessa herrar skulle gärna få ha förlängd levnadstid så att de kunde komma hit och spela igen. Skulle behövas om det ska dröja 20 år igen, till nästa turne.

Får väl erkänna att det var lite svårt att åka iväg från mina katter. Tror ju att ingen kan sköta om dem som jag själv. Men har man världens bästa granne som heter Gunnel så fungerar det alldeles utmärkt. Hon har matat, skottat dynga och däremellan varit sällskapsdam. Kunde inte låta bli att skicka sms och fråga om det gick bra eller om hon ångrade uppdraget. Svaret blev att allt fungerar enligt planen. Alla lever ännu!! Tusen tack för en sådan granne!

Nu är det roligt att titta i bolådan. De lyssnar när jag pratar och tittar nyfiket åt mitt håll. De rör sig runt lite och knuffar på varandra. Inte bara sova och äta. det är lite vakentid också. Alla har de fått sina namn efter en stunds funderande. Men färgen har jag svårt att vara säker på. Får vänta ett tag till. Vill vara mer säker innan jag sätter det på pränt.

Jag har fotat lite i dag för att uppdatera hemsidan. Det kan jag säga tar sin tid. Inte är de stora och inte springer de omkring. Men de rör på sig hela tiden. Bort ifrån mig och bara tittar ner i filten. Inga linslusar den här gången heller. I dag var det dessutom inget bra ljus. Det regnade...... idag igen!

Nu är det dags för nästa uppdrag. Uppdrag vägning. Hej så länge. / Greta