Vi har tillsammans bestämt, jag och fodervärdsfamiljen att Lova nu ska få leva som lycklig och bortskämd kastrat. Hon blir kvar i familjen med deras sällskapskatt S*Sotarhusen's Mira. Mira som numera lystrar till namnet Svea.

Överlåten blev hon i fredags och jag vill tacka Jonna & Örjan för ett gott samarbete och önska alla största lycka i framtiden. Men.....jag kommer säkerligen och hälsar på er både en och två gånger ändå  :-) 

Lova ute och håller koll på att altanen blir korrekt snöröjd.....

två år och fyra månader gammal......

 

Lova har också tävlat på några utställningar. Hon har erövrat Champion-titeln och tagit två certifikat i den klassen....

 

Sällskapskatten Svea har också fått vara på utställning..... både utställd med fint resultat och som sällskap till Lova.... de är nästan oskiljaktiga......

 

Lova blev mamma till en kull, O-kullen..... systrarna Olivia & Olina som jag tror att de är det sötaste bland kattungar jag haft......

 

3 veckor och 12 veckor gamla.............

 

Tack Lova för tiden i mitt katteri  <3  nu börjar din tid som drottning......

/Greta