Nu lyser solen och ger oss värme. Snart är det sommar hos oss också. Forfarande blåser det kalla vindar och badsäsongen känns avlägsen men om tre veckor har jag semester och då ska det vara sommar!

Smulan har varit nästan 2 veckor hos oss nu. Det har varit intressant att se hur hon har blivit mottagen av de andra katterna. De första dagarna betraktades hon bara på avstånd och fick bekanta sig med oss och hemmet i lugn och ro. Nu är det lek och bus med Torsten framför allt. Cajsa är lite mer försiktig och Elsa med sin stora mage ser ut att tycka att det är helt ok om hon bara inte är så närgången.

Smulan gillar också den norrländska "djungeln" kring vår uteplats. Hon har hjälpt mig rensa i rabatten och kratta löv.

När man då är ute och jobbar så mycket blir ju aptiten jättebra. Lokalproducerad skinka, leverpastej och så en klick norrgott. Mums! Ja, aptiten är det inget fel på. Två hekto tyngre har hon blivit.

 

Jag kan bara tycka att det har gått bra för alla att ta emot en ny familjemedlem. Kunde inte låta bli att vara lite orolig för den blivande mamman Elsa, men hon är bara så cool och tycks inte bry sig så mycket.

Det börjar närma sig nedkomst och bolådan är bäddad. Vi håller tummarna att allt går bra när det blir dags.

Må gott i solskenet. // Greta