Nu har ännu ett mirakel skett. Elsa har nedkommit med fem alldeles underbara kattungar. Så hett efterlängtade av oss här hemma men även bland läsare av min hemsida. Detta mirakel skedde måndag eftermiddag den 4:e juni.

Det var så uppenbart att tiden var inne för Elsa den dagen. Hon "kallade" samman de andra katterna på kattmammans vis. Med ett envist jamande och försök att bära både stora och små på rätt ställe. Att få ha dem nära intill sig vid detta viktiga tillfälle. 

Hon hade också valt rätt dag. Det var en ledig dag från jobbet för mig. 

Hon tyckte att det var jätteskönt att ha Cajsa med sig i bolådan i väntan på värkarbetet. Och när det väl var dags för förlossning tyckte hon att det var helt ok att de andra tittade på.

Fem välskapta kattungar med bra födelsevikt. De är nu dryga dygnet gamla och alla har de ökat i vikt som bevis på bra aptit och näringsriktig mjölk.

Så långt kan jag nu pusta ut. Förlossningen gick bra. Alla ungarna är välskapta och  Elsa har mjölk till alla. Då är det bara resten kvar att oroa sig för!!

När man har så fint att titta på så gör det inget att regnet bara öser ner och värmen inte vill komma till vår nordliga del av landet.

Hej då. Berättar mera sedan.

// Greta