I dag skiner solen och det känns lite lättare i hjärtat. Det är förunderligt vad solsken kan göra för själen. Visst saknar vi Torsten varenda dag och hoppas på att det snart bara blir de roliga minnena som är kvar. De är så många och angenäma så konstigt vore det om vi inte snart är där.

Flickorna gör då allt som står i deras makt för att lätta upp tillvaron. Springer på tvärsen med krokig svans allihopa. Man kan då tro att ingen av dem är äldre än tolv veckor. Även den stora flickan Elsa. Det märks dock att hon har några år på nacken.... hon är först att slänga sig raklång på sidan, på golvet, utmattad.

Här är radarparet i bus. För det mesta är det Smulan och Bella som börjar med leken.

Här är Cajsa sittande på spaljén och tänker ut nästa drag i kampen om att hinna först.

Elsa försöker också hinna med att titta ooom det möjligtvis inte kan finnas en herre där ute att sällskapa med. Bella är så klart med och ska lära sig om detta också, för att sedan använda det i framtiden.

En annan stor ljusglimt i tillvaron är ägarna till de övriga medlemmarna i Beauty-kullen. De är så bra på att lämna rapport om hur det går för kattungarna.

Här är Ben of Beauty "Benji" och funderar vad man använder en låda till. Kan det kanske bli ett nytt gömställe eller rent av ny sovplats i Koskullskulle???

Här är Bellamy of Beauty "Max" och gör samma sak i Kiruna. Har det något med generna att göra???

Här är Bonnie of Beauty, som har fått behålla sitt namn Bonnie. Hon är ju tjej, kan det vara därför som hon verkar tycka att kökslådorna är intressata??? I alla fall kökslådorna i Gällivare.

Bill of Beauty som fått tilltalsnamnet Morris och bor i Gammelstad. Han ska få besök av mig till veckan. Husse och Matte tycker inte så mycket om dator så jag har inga bilder men hoppas kunna få ett tillfälle att fotografera vid besöket. De har berättat att allt går bara bra och att han trivs i knä som var ett önskemål.

Om man inte har någon låda så fungerar en kasse från blomsteraffären också att gömma sig i. Visserligen prasslar den och är lite genomskinlig.... men om man ligger riktigt stilla kanske ingen upptäcker mig.

Nu önskar jag solsken till alla, en låååång period som kan ladda "batterierna". Vintern är lång. / Greta