I veckan som gått har jag varit på en liten resa. Resmålet var Finland och Helsingfors. En kort resa... och det enda jag såg av Helsingfors var flygplatsen. Men en alldeles fantastiskt trevlig resa blev det. Hur då??? kanske ni tycker....

Jo mitt ärende var att hämta hem en ny kattpojke som ska bli sällskap till mina två nya flickor. Utrustad med transportbur var jag...... men den var för liten för den här mysiga herren. Det blev till att lubba iväg och köpa en ny. Men tur som en tok hade jag. Det fanns att köpa på flygplatsen.

Det här är Wertti. Han ville bara nyfiket ligga med huvudet på kanten av väskan. Då spann han hööögt och mådde som en prins. Alla förbipasserande resenärer sa.... Har du drogat katten???? För han brydde sig inte om någonting....bara brummade på... En stor, orädd och kelig pojke. Det här ska bli spännande, att få följa hans utveckling!!!

Får presentera honom bättre så småningom. Han måste ju få göra sig hemmastadd först. Han kommer att bo hos fodervärd och jag ska samäga honom med Isabelle som har SE*Sightly Dolls här i Luleå.


Här är två bilder på Wertti. Tagna av uppfödaren.

Det var också ett mycket trevligt möte med hans uppfödare. Ett stort tack till Tiina som gav oss förtroendet att ta hand om honom.

/ Greta