Ja nu har det äntligen blivit av. Besöket hos Morris och hans familj. Morris som egenligen blev döpt till Sotarhusens Bill of Beauty. Namnbyte blev det nog för att jag berättade att Bill alltid var först fram när en ny leksak visades och först skulle han vara att leka med den. Därför "morrade" han åt de andra........som för att säga. Den är min!!!! Ni får den när jag har ledsnat.

En riktigt stor kille har det blivit. I dag 4,5 månader gammal. Och ännu större lär han bli. Trots detta så är han en riktig knäkatt, precis som hans familj önskade.

Jag fick också veta att Morris så gärna skulle vilja vara med när det duschas. Gillar vatten! Inte så konstgt kanske för som liten somnade han med huvudet i vattenskålen, utmattad efter leken. Och för övrigt så är syrran Bella likadan. Vänligt men bestämt får man ställa henne utanför duschdörrarna. Bara titta på och känna på det lilla vatten som ev kan rinna fram.

Det var ett mycket roligt besök som jag gärna gör om. Är så glad att han fått ett sådant fint hem. På återseende Morris. / Greta