Nu har jag fått min nyfikenhet stillad.... vad som gömde sig i Smulans stora mage.

I går 23:e november 2015 föddes Smulans kull. Först en stor krabat som jag döpte till Harry men i dag är jag inte lika säker.... kan vara en Hilma!? Nåja, får ha bakdelen "under luppen" ett tag framöver så kommer nog sanningen fram. En och en halv timme senare kom nummer 2. Lika stor och fin......men så sorgligt..... Så vacker, men tyvärr med helt öppen gomspalt. En sådan kattunge kan inte överleva utan moderkaka.. Fick somna in och bli en vacker ängel....... Sov i ro min vän.....

Mamma katt är så stolt över sin stora krabat. Bolådan står i sovrummet vid min säng. Flera gånger under natten har hon hoppat upp i sängen, väckt mig för att jag ska titta ner i bolådan och berömma dem bägge. Så nöjd när jag har sagt hur duktig hon är och hur vacker krabaten är.


Stolt mamma.....


Det riktigt  strålar av lycka............Nöjd.....och vilar efter förlossningsarbetet.....

Jaha, då fortsätter min nyfikenhet, på vad de andra två stora magarna gömmer. Några lekkompisar till den nyfödde är så välkommet.

Så glad att mamma och kattunge mår gott.

/Greta