En erfarenhet rikare är jag. Att ha två kullar samtidigt var något nytt för mig och den erfarenheten skulle jag inte vilja vara utan. I alla fall inte med två så fina mammor som arbetar i team.

Bella tyckte från början att hon hade en eller två ungar för lite. Så hon knallade och hämtade ungar från Smulans låda flera gånger om dagen.... och jag bar tillbaka dom. Tyckt att jag ville ha koll på mammorna och barnen var för sig först. Att mjölken räckte till alla, och att hålla reda på vem som är vem.

Men efter några dagars försök att få rå om fler ungar hos sig, så bytte hon strategi...... hon bar sina egna ungar till Smulans rum och bolåda. Nu fick hon rå om ALLA samtidigt. Och inte tyckte Smulan att det var någon nackdel heller. Mammorna ser ut att trivas alldeles utmärkt med att bedriva kollektiv.


Bella har också kommit på hur tuttarna ska bli mer lättåtkomliga när det är många som vill ha mat....


Utrymmet under extrasängarna har fått bli deras gemensamma "bolåda".  Och så har de ju fått egen hage, för tiden är inne att bekanta sig med riktig mat och vatten. Och toalådorna så klart! 

Emma hon fortsätter att få sin "välling" men hon får också uppblött kattungefoder som mellanmål. Gissa om jag är populär hos henne!!?? Mindre är hon ju än sina kullsyskon... men hon kan både brottas och klättra som de andra trots det.

Vilken fin underhållning jag har av de här krabaterna. Behöver nog inte titta på Kalle Anka när det blir julafton.....

/Greta